StoreBuddy POS uskoro menja ime i postaje Badi.

StoreBuddy POS je odobren za korišćenje od strane Poreske uprave rešenjem broj 000-092-00-00914/2022-0000. Preuzmite rešenje o odobrenju.

Pažljivo dizajniran

Prilikom izrade StoreBuddy aplikacije, posebnu pažnju smo posvetili izradi svake komponente, kako bi bila najintuitivnija za korišćenje i jednostavna za upotrebu. StoreBuddy aplikacija predstavlja nadahnuće u moru dosadnih, nefunkcionalnih i loše dizajniranih aplikacija.

Video Thumbnail

StoreBuddy Vam štedi novac

Prvi na tržištu smo ponudili model naplate po izdatom računu. Ova pogodnost je savršena za preduzetnike koji do sada nisu bili u obavezi da poseduju fiskalnu kasu, a izdaju mali broj računa. Uz pomoć StoreBuddy aplikacije, svako ima šansu da ispuni svoju zakonsku obavezu bez glavobolje.

A za ostale pripremamo niz funkcija koje će Vam ne samo uštedeti novac, već pomoći da i dodatno zaradite. Neke od funkcija koje uskoro stižu su precizno praćenje i optimizacija zaliha robe, inteligentno poručivanje robe, integracije sa popularnim servisima…

Po čemu se izdvaja StoreBuddy POS

Jednostavna instalacija

Jednostavna instalacija

StoreBuddy POS se jednostavno instalira u nekoliko klikova. Pripremili smo za vas instalacione pakete za sve podržane kombinacije operativnih sistema i arhitektura procesora, a ukoliko koristite neki koji nije na spisku kontaktirajte nas i potrudićemo se da obezbedimo podršku u što kraćem roku.

Veoma je jednostavan za upotrebu

Veoma je jednostavan za upotrebu

Potrudili smo se da StoreBuddy POS bude veoma jednostavan za upotrebu, a ukoliko vam ipak nešto ne polazi za rukom, pogledajte naše video tutorijale koji objašnjavaju upotrebu svih delova aplikacije

Prvoklasna podrška

Prvoklasna podrška

StoreBuddy POS podržava Windows, macOS i Linux operativne sisteme, kao i 32bit, 64bit i ARM arhitekture procesora. StoreBuddy je moguće koristiti i iz Vašeg omiljenog web pregledača

Za svakoga po nešto

Za svakoga po nešto

Pripremili smo četiri paketa koje možete birati u zavisnosti od vaših potreba. StoreBuddy se na taj način prilagođava Vašem poslovanju.

Preuzmite StoreBuddy POS

Isprobajte potpuno besplatno, uz probni period od 14 dana!

Preuzmite StoreBuddy POS StoreBuddy Web Aplikacija Korisničko uputstvo

Potrebno vam je rešenje za Android tablete i telefone? Probajte aplikaciju naših partnera Tedy E-Fiskal

*