StoreBuddy LPFR uskoro menja ime i postaje Badi LPFR.

StoreBuddy L-PFR je odobren za korišćenje od strane Poreske uprave rešenjem broj 000-092-00-00181/2022-0000. Preuzmite rešenje o odobrenju.

Šta je StoreBuddy?

StoreBuddy je moderan sistem za vođenje maloprodajnih objekata, pažljivo izrađen i prilagođen običnim ljudima. Nije vam potreban ekonomski fakultet kako biste koristili StoreBuddy.

Upotrebili smo dugogodišnje iskustvo u razvoju aplikacija, kako bismo pružili najbolji ugođaj i lakoću korišćenja, bez kompromisa po funkcionalnost.

Video Thumbnail
Video Thumbnail

A šta je StoreBuddy L-PFR

StoreBuddy L-PFR je softverski lokalni procesor fiskalnih računa, implementiran prema Zakonu o fiskalizaciji i specifikaciji Poreske uprave Republike Srbije. Može se koristiti kao deo StoreBuddy softverskog paketa ili uz bilo koji drugi ESIR (elektronski sistem za izdavanje računa) koji je akreditovan od strane Poreske updave Republike Srbije.

Po čemu se izdvaja StoreBuddy L-PFR

Probni period bez obaveza

Probni period bez obaveza

Možete testirati StoreBuddy L-PFR 2 nedelje potpuno besplatno, bez ikakvih obaveza i troškova. Ukoliko se odlučite da nastavite sa korišćenjem, potpuno jednostavno se registrujte popunjavanjem nekoliko podataka. Probna verzija StoreBuddy L-PFR-a radi i na produkcijskom okruženju poreske uprave.

Prvoklasna podrška

Prvoklasna podrška

StoreBuddy L-PFR podržava Windows, macOS i Linux operativne sisteme, kao i 32bit, 64bit i ARM arhitekture procesora. Niski hardverski zahtevi omogućavaju da StoreBuddy L-PFR radi na starijim računarima, ili računarima poput Raspberry Pi, tako da nije potrebno da investirate u novu i skupu opremu.

Jednostavna instalacija

Jednostavna instalacija

StoreBuddy L-PFR se jednostavno instalira u nekoliko klikova. Pripremili smo za vas instalacione pakete za sve podržane kombinacije operativnih sistema i arhitektura procesora, a ukoliko koristite neki koji nije na spisku kontaktirajte nas i potrudićemo se da obezbedimo podršku u što kraćem roku.

Performanse

Performanse

StoreBuddy L-PFR će maksimalno iskoristiti potencijal opreme koju imate. Pokreće se za manje od sekunde i gotovo i da ne zauzima nikakve resurse. Ipak, iako je StoreBuddy L-PFR napisan na način koji osigurava izvanredne performanse, sam bezbednosni element nije u mogućnosti da obradi više od 2 fiskalna računa u sekundi. Imajući ovo u vidu, isplanirajte broj L-PFR-a koji će vam biti potreban.

Prilagodljivost

Prilagodljivost

Bilo da želite da ga koristite na istom računaru kao i ESIR, u vidu aplikacije sa grafičkim interfejsom, bilo na serveru koji će opslužiti više ESIR-a, StoreBuddy će se prilagoditi vašim zahtevima.

Transparentnost

Transparentnost

Pomoću StoreBuddy L-PFR-a ćete uvek biti u mogućnosti da vidite kompletan status i izveštaj o njegovom radu putem Web interfejsa koji je sastavni deo aplikacije.

Kako funkcioniše StoreBuddy L-PFR?

S obzirom da se radi o softverskom rešenju, veoma niske hardverske zahtevnosti, nije neophodna nabavka dodatnog računara, već ga možete instalirati na računaru koji već koristite za druge namene (na primer računar na kome je instaliran i ESIR, ili kancelarijski računar). Bitno je samo da budu umrežen sa računarom na kome je instaliran ESIR. Od dodatnog hardvera vam je neophodan čitač pamethih kartica i štampač (uglavnom termalni).

Nakon jednostavne instalacije i pokretanja StoreBuddy L-PFR-a, biće potrebno da podesite nekoliko parametara, i spremni ste za izdavanje računa putem ESIR-a po vašem izboru.

Ukoliko se niste još odlučili za ESIR, možemo Vam ponuditi StoreBuddy POS.

Video Thumbnail

Preuzmite StoreBuddy L-PFR

Probna verzija je vremenski ograničena na 2 nedelje.
Nakon isteka probnog perioda, potrebno je obnavljanje licence po ceni od 600 dinara mesečno.

Preuzmite StoreBuddy L-PFR Korisničko uputstvo
*